Dream it
Wish it
Do it

Visie & Werkwijze

Ik wil je heel graag helpen om je droom te ontdekken, te omarmen en deze uit te laten komen! Grote maar ook kleine dromen zijn meer dan welkom! Pieker niet langer meer over je droom maar maak deze waar en ga aan de slag! Het kunnen dromen zijn met betrekking tot je gezin, je woonsituatie, je werk, je kinderen of je persoonlijke ontwikkeling.

Ik werk oplossingsgericht, resultaatgericht en luister aandachtig naar jou en jouw situatie. Elk traject begint bij het definiëren van de juiste vraag en het opstellen van de doelen die je wilt bereiken.

Een belangrijk uitgangspunt vanuit het Life- and Dreamcenter is mijn vertrouwen dat jij het antwoord zelf vindt. Ik help je, ondersteun je en daag je uit, maar ik weet het nooit ‘beter’. Ik heb de goede vragen en de passende methodiek om je te helpen jouw stappen duidelijk te krijgen!

  • Bel me vrijblijvend voor een afspraak om jouw traject door te spreken en de prijs te bepalen.
  • Kennismakingsgesprek kosteloos, kan ook telefonisch.
  • Laat je informeren over wat een TMA-Talent Methode Analyse inhoud.
  • Vraag aan je werkgever naar mogelijkheden ten aan zien van scholingsbudget voor coaching.