Dream it!
Speak it!
Do it!

Sandra IJpma

Ik ben Sandra

Mijn passie is om 20-ers, 30-ers en 40-ers te helpen hun unieke waarde en talenten te ontdekken en te ontwikkelen zodat ze kunnen leven vanuit hun unieke zijn! Ik coach je graag in je persoonlijke groei, je balans werk/privé zodat je zelf weer inzicht krijgt in je eigen talenten en kwaliteiten.

Ik ben liefdevol, geduldig en betrokken en bied een luisterend oor zonder waardeoordeel. Ik werk resultaat- en oplossingsgericht en coach jou om concrete doelen te stellen en zelf stappen te zetten. Ik ben toegankelijk, stem af en daag uit.

Mijn droom is dat jouw droom gaat uitkomen en dat ik jou mag begeleiden naar een eerstvolgende stap zodat je (nog meer) gaat genieten van het leven en gaat stralen! Mijn droom is dat jij gaat doen waar je echt van houdt en (weer) plezier krijgt in het leven!

‘If you can dream it, you can live it!’
Deze spreuk staat op de muur in onze keuken! En oh… wat geloof ik hierin! Je kunt veel meer dan je vaak denkt! Het is zo gaaf om dromen waar te maken, het brengt jezelf als het ware tot leven als je je hart volgt en wandelt in je passie! Zo mooi! Soms heb je daarvoor even een steuntje in je rug nodig!

Ervaring
Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs als ambulant begeleider, waar bij ik leerkrachten en professionals coach, kan ik goed aansluiten bij jouw behoefte en kan ik je ondersteunen zodat jij weer in je kracht kunt gaan staan en kunt genieten! Ook geef ik trainingen en workshops die je helpen om je talenten, passies en kwaliteiten te ontwikkelen.

Ik ben gecertificeerd talentcoach waar bij ik werk met de Talent Methode Analyse (TMA methode) waarbij je inzicht krijgt over je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Na aanleiding van deze rapportage coach ik je en geef ik een passend ontwikkeladvies. Bij TotalBalance heb ik een coachingsopleiding gevolgd en in mijn onderwijscarrière heb ik ruime ervaring met mijn coachingsvaardigheden voor professionals.

Inmiddels ben ik ook Gecertificeerd trainer Positieve Gezondheid en geef ik de basismodule "Werken met Positieve Gezondheid" of workshops of lezingen Positieve Gezondheid.

Verder…
Verder ben ik gelukkig getrouwd met Niels en een trotse moeder van 2 zonen en een dochter en woon ik in Leidsche Rijn – De Meern! Ik leef vanuit een christelijke levensvisie.

Je bent van harte welkom om kennis te maken! Bel of mail me voor een afspraak! Ik heb er zin in!

Dream it, wish it, do it!

Sandra IJpma

sandra-ijpma-foto

Leef je droom!

Keertje koffie drinken en kennismaken?

Sandra heeft o.a .gewerkt bij Kentalis en heeft zich ingezet voor Hearts4Kids. Je vindt meer over de achtergrond van Sandra haar LinkedIn profiel.